Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Zleep Hotels er selv på vej med tre hoteller i Danmark, men ifølge Peter Haaber, der er direktør i Zleep Hotels, er internationale hoteloperatører også ved at gøre klar til en øget tilstedeværelse herhjemme. Det skriver Turisme24.dk.

Peter Haaber oplever en klar tendens på vej mod det danske hotelmarked. Tyske B&B Hotels er på vej med op mod 15 hoteller i Danmark, og Best Western har sammen med den norske hoteloperatør CIC Hospitality, planlagt mindst 10 kommende Aiden by Best Western-hoteller i Danmark. Samtidig har bl.a. hotelkæden, Nordic Choice, signaleret ambitioner om yderligere 20 hoteller i Danmark.

”Der sker meget på det danske, det skandinaviske og nordiske hotelmarked i denne tid. Der er enormt fokus fra udlandet på det danske og skandinaviske marked i øjeblikket, jeg tror der fremadrettet kommer til at ske meget,” siger Peter Haaber.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind