Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Andreas Krolik og resten af holdet fra Lafleur rykker ind i Det japanske Tårn i hjertet af København og laver pop-up restaurant i juni måned. Det fremgår af en pressemeddelelse.
Restaurant Lafleur med køkkenchef Andreas Krolik i spidsen præsenterer Tivolis gæster to menuer; en der er udelukkende vegansk og en der blandt andet indeholder retter med smukt rosastegt kalvekød og jomfruhummer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kontant erfaring fra Nordjylland: Priser skal ned, hvis nordmænd skal tilbage
25-09-2023
-
Nye tal: Rekordmange medarbejdere på de danske hoteller og restauranter
25-09-2023
-
Salgschef fra Arp-Hansen skifter til konkurrent
25-09-2023
-
Løkke uenig med S-minister: Arbejdskraft fra udlandet er uden tvivl en del af løsningen
25-09-2023
-
Hoteloperatør klar med plan for hotel nummer otte
25-09-2023
-
Forvaltning afviser forslag fra byrådsmedlem om turistskat i København
25-09-2023