Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Forpagteren af det velrenommerede Svinkløv Badehotel har det seneste år haft nok at fejre.

I november vandt to af hotellets kokke, Emil Kirkegård og Oliver Bendi, "Årets Ret med Fisk og Skaldyr 2022", og i januar kunne hotellets kok, 22-årige Elisabeth Madsen, fejre VM-guld ved Bocuse d'Or.

Nu har hotellet offentliggjort sit seneste regnskab, der viser et overskud på over 700.000 kroner.

Dermed fortsætter Svinkløv takterne fra de seneste år.

Trods svære vilkår med blandt andet en altødelæggende brand i 2016 og urolighederne under pandemien har forpagteren endnu sit første underskud til gode.

”Danmark ligner stille og roligt sig selv igen trods udfordringerne på grund af krigen i Europa. Det lyder lidt dumt, men det her år var måske det første år, hvor "normalen" for alvor har været tilbage”, siger forpagter Kenneth Toft-Hansen med henvisning til årene under den altødelæggende brand og pandemien.

Læs hele historien på nordjyske.dk – kræver login

Manden bag Svinkløvs genrejsning stopper

Han var med til at samle stumperne op, da Svinkløv Badehotel brændte ned i 2016 og med under den efterfølgende genopbygning. Nu stopper Svinkløvs bestyrelsesformand efter otte år på posten.

Log ind