Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Forpagteren af det velrenommerede Svinkløv Badehotel har det seneste år haft nok at fejre.
I november vandt to af hotellets kokke, Emil Kirkegård og Oliver Bendi, "Årets Ret med Fisk og Skaldyr 2022", og i januar kunne hotellets kok, 22-årige Elisabeth Madsen, fejre VM-guld ved Bocuse d'Or.
Nu har hotellet offentliggjort sit seneste regnskab, der viser et overskud på over 700.000 kroner.
Dermed fortsætter Svinkløv takterne fra de seneste år.
Trods svære vilkår med blandt andet en altødelæggende brand i 2016 og urolighederne under pandemien har forpagteren endnu sit første underskud til gode.
”Danmark ligner stille og roligt sig selv igen trods udfordringerne på grund af krigen i Europa. Det lyder lidt dumt, men det her år var måske det første år, hvor "normalen" for alvor har været tilbage”, siger forpagter Kenneth Toft-Hansen med henvisning til årene under den altødelæggende brand og pandemien.
Læs hele historien på nordjyske.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024