Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Københavns Lufthavn er i gang med den største og dyreste ombygning nogensinde. Aldrig før har lufthavnen brugt så mange penge på ét enkelt projekt, men det kommer også til at forandre et af de mest centrale steder i Københavns Lufthavn. Det skriver Berlingske.dk.

Ombygningen af Terminal 3 kommer til at koste ikke mindre end fem mia. kr. og vil resultere i en udvidelse på 60.000 kvadratmeter.

Projektet betyder, at passagerne vil kunne komme langt hurtigere gennem paskontrollen, fordi området bliver udvidet kraftigt. Derudover kommer der en helt ny og topmoderne bagagehåndtering, som med tiden skal kunne følge med den vækst i passagertallet, der ventes i de kommende år.

Københavns Lufthavn havde i 2022 samlet 22,1 millioner passagerer. Det er et tal, der ifølge alle prognoser, vil stige i de kommende årtier.

Læs hele historien på berlingske.dk  

Video: ”Det har været en bragende succes”

Til HORESTA Hotel Insights var Core Hospitality inviteret til at holde oplæg om de to hoteller Residence Inn by Marriott og Fairfield by Marriott i Nordhavn, som de er operatør for, og som indtil videre har været en stor succes.

Log ind