Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den grønne fantasi blomstrer på de fynske hoteller.

44 procent af hotellerne på Fyn har nu et certifikat på, at de er bæredygtige og klimavenlige, viser den seneste opgørelse fra Destination Fyn. De fleste hoteller er enten svanemærkede eller har en Green Key-certificering.

Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og TV 2 Fyn har besøgt flere kendte fynske hoteller i den grønne sags tjeneste, og aldrig har der været så mange klimavenlige initiativer i gang.

”Der er ikke nogen vej udenom bæredygtighed. Jeg tror faktisk, at du er out of business, hvis ikke du følger med nu”, siger Tom Pelle Jensen, der er formand for HORESTA i Region Syddanmark og direktør for Halberg Hotels - herunder Hotel Svendborg.

Her har man plantet grønt på de flade tage for at absorbere CO2, skrottet de varmeforbrugende varmtvandsbeholdere, udskiftet belysningen på de lange gange med LED-pærer og automatiske følere, der dæmper lyset, og indgået aftaler med To Good To Go, så madspildet reduceres.

Læs hele historien på fyens.dk

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind