Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hos Comwell er der for tiden god grund til at smile. Hotelkæden har nemlig lige offentliggjort årsregnskabet for 2022, som viser, at det er lykkedes kæden at vende et underskud på 9,8 mio. kr. i 2021 til et overskud på 51,3 mio. kr. efter skat sidste år. Det skriver Turisme24.dk.

Comwells koncernchef, Peter Schelde, fortæller, at det gode resultat efter hans vurdering skyldes, at man har lukket hoteller, der gav underskud, samtidig med, at man har været proaktiv i årene under coronakrisen.

En anden faktor er, at Comwell ikke har oplevet rekrutteringsproblemer i 2022, da man under pandemien valgte at holde på medarbejderstaben.

“Vi kunne afskedige de medarbejdere, som alligevel kun var inde, når der var travlt, men ellers har vi valgt at investere i at fastholde kompetencerne i koncernen. På trods af, at det har kostet millioner, er det noget, vi er endt med at få tilbage igen,” siger Peter Schelde.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind