Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I optakten til højsæsonen er Djurs Sommerland blevet udpeget som den forlystelsespark i Europa, der giver de besøgende mest værdi for pengene. Kåringen er baseret på en vurdering af en række europæiske forlystelsesparker, heriblandt Liseberg i Sverige, tyske Hansa-Park og Disneyland i Paris. Det skriver Turisme24.dk.

Ifølge Touch Casino, der har stået for vurderingerne, er nogle af de aspekter, der har været i Djurs Sommerlands favør, at parken har Danmarks største rutsjebaner, flere end 60 forskellige forlystelser og tilbyder gratis parkering til alle besøgende.

“Det er altid dejligt at få anerkendelse for det arbejde, som alle kollegerne i Djurs Sommerland yder. Vi kender ikke til den pågældende kåring, da der findes mange af dem på internettet, men det er altid dejligt, når Djurs Sommerland bliver anerkendt for det produkt, vi nu yder,” siger adm. direktør Henrik B. Nielsen.

Mens forlystelsesparken på Djursland indtager førstepladsen, er listens andet danske islæt på top-20 – Tivoli – blevet nummer 16.

Læs hele historien på turisme24.dk

Ny fynsk forlystelsespark er åbnet

I 16 år stod det tidligere Fun Park Fyn forladt. Nu er det åbent igen og der er nok gæster til, at direktøren nu lægger planer om at udvide det nye Fyns Sommerland.

Log ind