Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Armenien har fået observatørstatus i Hotelstars Union og kan dermed deltage i medlemsmøder og få et indblik i den fælles europæiske hotelklassificering. Landet får også mulighed for at deltage aktivt i tekniske diskussioner. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Hotelstars Union, der nu har 21 medlemslande.

I øjeblikket er den armenske regering i samarbejde med den armenske hotelforening ved at udarbejde en ny lovgivning om et nyt system til hotelklassificering, hvor foreningen vil få ansvaret for at fastsætte branchestandarder, klassificere og certificere hoteller i landet.

“Med vores medlemskab af Hotelstars Union forventer vi et enormt løft af anerkendelse og tillid til vores land og en konkurrencefordel for de hoteller, der tilslutter sig systemet med internationalt sammenlignelige og pålidelige kriterier", siger Mikayel Mayrapetyanm, der er formand for den armenske hotelforening.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind