Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Armenien har fået observatørstatus i Hotelstars Union og kan dermed deltage i medlemsmøder og få et indblik i den fælles europæiske hotelklassificering. Landet får også mulighed for at deltage aktivt i tekniske diskussioner. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Hotelstars Union, der nu har 21 medlemslande.

I øjeblikket er den armenske regering i samarbejde med den armenske hotelforening ved at udarbejde en ny lovgivning om et nyt system til hotelklassificering, hvor foreningen vil få ansvaret for at fastsætte branchestandarder, klassificere og certificere hoteller i landet.

“Med vores medlemskab af Hotelstars Union forventer vi et enormt løft af anerkendelse og tillid til vores land og en konkurrencefordel for de hoteller, der tilslutter sig systemet med internationalt sammenlignelige og pålidelige kriterier", siger Mikayel Mayrapetyanm, der er formand for den armenske hotelforening.

Salgschef fra Arp-Hansen skifter til konkurrent

Christian Hjortkjær er efter 17 år i Arp-Hansen Hotel Group, senest som salgschef for MICE, blevet chef for et af Guldsmeden Hotels kendte hoteller. ”Jeg ønskede at prøve noget nyt,” siger han.

Log ind