Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurant Flammen måtte opgive sin tyske restaurant i Hamborg, men det har overordnet set stadig været et godt år for den jyske kæde, der kom ud af 2022 med et plus på bundlinjen på mere end 9 millioner kroner.

”Jeg vil ikke kalde det et kriseår. Vi kom ud med et ganske tilfredsstillende resultat, hvor lukningen af vores tyske forretning påvirkede nøgletallene negativt,” siger topchefen for kæden, Piet Klein.

Restaurant Flammen har beholdt niveauet af gæster trods restriktioner på restaurantbesøg de første to måneder af året. Historien er, som den har været for mange restauranter i 2022: Efter genåbningen kom der fart på.

Heller ikke inflationen kunne skræmme gæsterne væk. Hverken i 2022 eller i 2023 til og med maj, selvom der var bekymrede rynker i panden hos ledelsen.

Nu er direktøren i gang med at få det sidste på plads til åbningen af yderligere to restauranter inden udgangen af 2023, og muligvis yderligere to i 2024.

Læs hele historien på fodevarewatch.dk (kræver login)

Dansk økonomi står foran et godt år

Danskerne blev hårdt ramt af den høje inflation, men privatforbruget har fået et flot comeback. Med stor vækst i købekraften og udsigt til mere medvind fra ikke mindst medicinalindustrien kan 2024 blive et overraskende vækstår.

Log ind