Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er udsigt til en travl sommer i rejsebranchen, hvor mange turister blandt andet ventes at føre til høje priser på indkvartering i såvel Europa som USA. Forklaringen er, at udbuddet ikke ser ud til at kunne stå mål med efterspørgslen.

Gennemsnitsprisen på indkvartering i Paris har i løbet af de seneste seks måneder været 50 procent højere end i 2019, og prisen på et hotelværelse i London er steget 30 procent i samme periode, skriver Standby.dk.

Keith Barr, der er koncernchef for InterContinental Hotels Group, slår fast, at priserne i hans optik har potentiale til at stige endnu mere.

Ifølge koncernchef Sebastien Bazin fra den franske hotelkoncern Accor koster værelser i mellem- og billige-prisklasse nu henholdsvis 15 og 20 procent mere end før COVID-19-pandemien, og det prisleje ser ud til at holde ved.

Læs hele historien på Standby.dk (kræver login)

Planer om stort luksushotel lever atter

Egentlig havde investoren lagt sin egen plan om et nordjysk luksushotel i graven, fordi projektet blev for dyrt. Men efter at en ny partner har meldt sig i projektet, lever drømmen på ny.

Log ind