Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er udsigt til en travl sommer i rejsebranchen, hvor mange turister blandt andet ventes at føre til høje priser på indkvartering i såvel Europa som USA. Forklaringen er, at udbuddet ikke ser ud til at kunne stå mål med efterspørgslen.

Gennemsnitsprisen på indkvartering i Paris har i løbet af de seneste seks måneder været 50 procent højere end i 2019, og prisen på et hotelværelse i London er steget 30 procent i samme periode, skriver Standby.dk.

Keith Barr, der er koncernchef for InterContinental Hotels Group, slår fast, at priserne i hans optik har potentiale til at stige endnu mere.

Ifølge koncernchef Sebastien Bazin fra den franske hotelkoncern Accor koster værelser i mellem- og billige-prisklasse nu henholdsvis 15 og 20 procent mere end før COVID-19-pandemien, og det prisleje ser ud til at holde ved.

Læs hele historien på Standby.dk (kræver login)

Dobbelt så dyre hotelværelser i Paris under OL

Selv om det er svært at trække turister til Paris under OL, er bookinger, længden af ophold og prisen på hotelværelser steget til OL-perioden i forhold til samme tid sidste år, viser ny opgørelse.

Log ind