Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mette Remmen overtager om kort tid formandsposten på Hotel d’Angleterre og afløser dermed sin mor, Else Marie Remmen, skriver Børsen.

Mette Remmen har gennem årene arbejdet i mange funktioner på hotellet, men er nu i gang med at afvikle en virksomhed, hun har skabt sammen med sin mand.

Det har altid ligget i kortene, at hun skulle overtage, og lige nu er et godt tidspunkt for både mor og datter.

“Jeg har en blok liggende ved min seng, fordi jeg har ret så mange idéer, men jeg har sagt til vores direktør, at de ikke bliver indført fra den ene dag til den anden,” siger Mette Remmen.

Lidt kan hun sige, og det er, at hun vil inddrage medarbejderne mere, end hendes mor typisk har gjort, for hun ved fra sin tid rundt i huset som alt fra tjener og garderobepige til booking og salg, at det er folk på gulvet, der ved, hvad der egentlig foregår, og hvad man kan forbedre.

Læs hele historien på borsen.dk (kræver login)

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind