Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel- og restaurationsbranchen skriger på hænder, og det har den gjort længe. Derfor er der brug for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvis man skal gøre det attraktivt at tiltrække ungt, nyt personale. Det skriver Turistmonitor.dk.

Ifølge brancheorganisationen HORESTA er et øget fokus på arbejdsmiljø en voksende tendens i branchen.

“Vi har lige lavet en ny medlemsundersøgelse, hvor vi har spurgt til, hvor meget fokus, der er på medarbejdertrivsel hos de respektive virksomheder. Her svarer næsten 75 procent, at deres virksomheder i høj eller nogen grad er optaget af psykisk trivsel. Vi har også for nylig holdt en konference udelukkende om arbejdsmiljø, hvor over 100 virksomheder deltog,” siger Pia E. Voss, adm. direktør i HORESTA.

Hun fortæller også, at HORESTA har lavet et værktøj til at måle det psykiske arbejdsmiljø i virksomheden, og den ordning har 70 virksomheder allerede valgt at betale for.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Deltag i ESG-workshop til Hotel Insights 2025

Hvordan arbejder din virksomhed med ESG-rapportering? Deltag og få inspiration i ESG-workshop efter Hotel Insights 2025. Her går vi helt tæt på dine egne data og giver dig konkret sparring.

Kold College vinder Young Chef 2025

Fire hold fra gastronomiuddannelser i hele landet dystede i smag, kreativitet og samarbejde – og Kold College trak det længste strå på hjemmebane til Young Chef 2025.

Log ind