Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Alle delområder i ESG-rammen er vigtige, når det handler om bæredygtig udvikling. Men der er en voksende erkendelse af betydningen af det sociale aspekt og det at være noget for andre mennesker. Og det må aldrig blive overskygget af CO2-regnskaber eller organisationsdiagrammer, skriver Jan G. Larsen, der er direktør på Hotel Nyborg Stand og bestyrelsesmedlem i HORESTA, på Turisme.nu.

Jan G. Larsen fortæller, at de taler meget om værdier, traditioner og social ansvarlighed på Nyborg Strand, og at det betyder meget at være en del af en virksomhed, hvor der er rum og ressourcer til at have et fokus på det.

Et aktuelt eksempel på hotellets arbejde med social ansvarlighed er et partnerskab med Kirkens Korshær, der især er centreret om en sommerlejr for omkring 50 udsatte børnefamilier, som får en gratis ferieoplevelse og en pause fra deres udfordringer.

Initiativerne med hotellets sociale ansvar bidrager ifølge hoteldirektøren til en følelse af meningsfuldhed og en fælles mission, der er langt større end den daglige hoteldrift.

Læs hele historien på turisme.nu

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind