Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den danske michelinrestauran, Geranium blev for under et år siden kåret som verdens bedste restaurant af Worlds 50 Best Restaurant Academy. Men trods hæderen lander Geranium et underskud på 2,5 millioner kroner, fremgår det af det seneste årsregnskab. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Underskuddet er dog en forbedring fra de seneste to års regnskaber, da restauranten i 2021 landede på minus 2,9 millioner kroner og i 2020 landede på minus 7,5 millioner kroner.

Årsagerne er ifølge ledelsesberetningen blandt andet, at regnskabsåret har været præget af tvangsnedlukninger og restriktioner som følge af covid-19-pandemien og rejserestriktioner i hele verden, hvilket har reduceret antallet af udenlandske gæster kraftigt.

Geranium har dog penge i kassen, viser årsregnskabet. Michelinrestauranten har en egenkapital på 6,3 millioner kroner, hvilket er første gang med plus siden 2019.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login

Aro er klar til næste Michelin-stjerne

Når årets Michelin-stjerner skal fordeles i Helsinki, håber Michael Madsen, der er medejer af Restaurant Aro, at restaurantejerne kan beholde den stjerne, de modtog sidste år.

Log ind