Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mens forslaget om at begrænse udeservering i hverdagene på københavnske restauranter er sendt i høring fortsætter aktører i restaurationsbranchen med at melde sig i debatten. 

Blandt andre restauratøren bag Granola og Italo Thai, Jacob Kampp Berliner. Han mener, at man skaber ”tre Jomfru Ane Gader” ved at dele byen op i tre ”partyzoner” og begrænse udeserveringen i resten af byen. Det skriver Børsen.

I HORESTA slår kommerciel direktør, Jeppe Møller-Herskind på, at man med forslaget både koster restauranterne omsætning, ligesom man udviser meget lidt tiltro til gæsterne: 

”Når du går ud og spiser onsdag aften, er det ikke for at holde fest. Alligevel er det netop på hverdagene, at man vil lukke tidligere ned for udeservering. Det handler om voksne mennesker, der sidder udenfor på en restaurant og nyder et måltid mad, men tilhængerne får det til at lyde som om, det er ren Sunny Beach,” siger Jeppe Møller-Herskind til Børsen.

Læs hele historien på borsen.dk (kræver login)

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind