Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Oven på nogle svære år, der har barberet bundlinjen længere ned end i bund, er der nu bedring på menuen i restaurantkæden Flammen. I 2022 er der blevet lagt ti millioner kroner på bundlinjen, som atter blev farvet sort med et overskud på 6,2 millioner kroner mod et underskud, der de seneste to år har beløbet sig til et samlet minus på 21 millioner kroner. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Flammens adm. direktør, Piet Klein, fortæller, at 2023 også tegner sig til at blive et stærkt år, hvor fremgangen allerede nu tegner sig til at være 20 procent i forhold til 2022 og ti procent i forhold til budgettet.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kontant erfaring fra Nordjylland: Priser skal ned, hvis nordmænd skal tilbage
25-09-2023
-
Nye tal: Rekordmange medarbejdere på de danske hoteller og restauranter
25-09-2023
-
Salgschef fra Arp-Hansen skifter til konkurrent
25-09-2023
-
Løkke uenig med S-minister: Arbejdskraft fra udlandet er uden tvivl en del af løsningen
25-09-2023
-
Hoteloperatør klar med plan for hotel nummer otte
25-09-2023
-
Forvaltning afviser forslag fra byrådsmedlem om turistskat i København
25-09-2023