Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Oven på nogle svære år, der har barberet bundlinjen længere ned end i bund, er der nu bedring på menuen i restaurantkæden Flammen. I 2022 er der blevet lagt ti millioner kroner på bundlinjen, som atter blev farvet sort med et overskud på 6,2 millioner kroner mod et underskud, der de seneste to år har beløbet sig til et samlet minus på 21 millioner kroner. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Flammens adm. direktør, Piet Klein, fortæller, at 2023 også tegner sig til at blive et stærkt år, hvor fremgangen allerede nu tegner sig til at være 20 procent i forhold til 2022 og ti procent i forhold til budgettet.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pincho Nation fortsætter væksten i Danmark
11-12-2025
-
Moderaterne vil fjerne al moms på frugt og grønt
11-12-2025
-
Stabil inflation trods fald i fødevarepriser
11-12-2025
-
Nyt hotel i Kalundborg åbner i 2028
11-12-2025
-
Italiensk madkultur får status som verdensarv
11-12-2025
-
Foodexpo sætter fokus på fremtidens bæredygtige måltider
11-12-2025
-
Populær pop-up-kro trækker tusindvis af gæster
11-12-2025