Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Oven på nogle svære år, der har barberet bundlinjen længere ned end i bund, er der nu bedring på menuen i restaurantkæden Flammen. I 2022 er der blevet lagt ti millioner kroner på bundlinjen, som atter blev farvet sort med et overskud på 6,2 millioner kroner mod et underskud, der de seneste to år har beløbet sig til et samlet minus på 21 millioner kroner. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Flammens adm. direktør, Piet Klein, fortæller, at 2023 også tegner sig til at blive et stærkt år, hvor fremgangen allerede nu tegner sig til at være 20 procent i forhold til 2022 og ti procent i forhold til budgettet.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Brøchner Hotels åbner nyt hotel opkaldt efter grundlæggeren
11-11-2025
-
Sunset Boulevard-direktør stopper efter 12 år
11-11-2025
-
HORESTA: Region Sjælland i front på hotelovernatninger i september
11-11-2025
-
Marriott og CodeNode indgår nyt konferencesamarbejde i København
11-11-2025
-
Bone’s vil udvide med nyt koncept på tidligere Jensens-lokationer
11-11-2025
-
Isbar med kunst og arktiske cocktails åbnet midt på Strøget
11-11-2025
-
Strammere regler for korttidsudlejning får opbakning fra ejendomsbranchen
11-11-2025