Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kommerciel direktør Birthe Becker stopper med kort varsel efter mere end 28 år hos Arp-Hansen Hotel Group.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Arp-Hansen.

”Vi er blevet enige om at opsige samarbejdet grundet en længere tids usundt arbejdsmiljø i dele af afdelingerne under Birthes ledelse. Det er kommet til min forståelse, at det har bevirket til et utrygt arbejdsklima, som ikke er i overensstemmelse med Arp-Hansen Hotel Groups værdisæt og øvrige arbejde med at skabe en sund og god kultur med trygge rammer og høj trivsel på arbejdspladsen,” skriver Dorte Krak i pressemeddelelsen.

På Linkedin oplyser Birthe Becker, at hun er stolt af sit arbejde i hotelgruppen.

”Det har været nogle fantastiske år. En lang skøn – også hård ’rejse’ og en stor, vigtig del af mit liv. Jeg er meget stolt af den udvikling, jeg har fået lov til at bidrage væsentligt til, og af den fantastiske virksomhed – Arp-Hansen Hotel Group – som jeg har været med til at skabe med enestående kommercielle resultater og flotte markedsposition”.

Læs hele historien på turistmonitor.dk (kræver login)

Stor dansk hotelkoncern hyldede sine mange elever

Arp-Hansen Hotel Group, Københavns største hotelkæde, hyldede ved sit årlige event Årets Elev sine 28 receptionist-, tjener- og kokkeelever. Der var tre vindere plus særprisen: Årets Fighter.

Hotelgruppe klar med to nye kommercielle ledere

Arp-Hansen, Københavns største hotelkoncern, klar med ny Head of Sales og Head of Marketing – begge hentet uden for gruppen. Dermed har den nye koncerndirektør og CCO sat sit hold.

Log ind