Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I en restaurationsbranche, der bl.a. er presset af generelle personaleudfordringer, får en række af morgendagens kokketalenter nu chancen for at vise sig frem og skabe en madoplevelse til gæsterne under Copenhagen Cooking. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Festivalen og Fiskerizakajaen bistår med en restaurant med alt, man skal bruge, faglig køkkensupport og den praktiske del med billetsalg og markedsføring. De unge kokke behøver kort sagt ikke andet end sig selv, sine hænder, nogle gode råvarer og en menu for at komme i gang. Billetsalget tilfalder den unge restauratør.

Det er mere end nogensinde før påkrævet, at unge, der drømmer om en fremtid som kok på en af landets restauranter eller endda går med en restauratør i maven, får støtte, rådgivning og klap på skulderen, så restaurantscenen fortsat kan blomstre og præsentere et tårnhøjt niveau mange år ud i fremtiden.

 Copenhagen Cooking løber af stablen den 18.-27. august. Læs mere her.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Log ind