Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Flere amerikanere skal vælge at holde deres ferie i København. Det er målet for Wonderful Copenhagen, der står bag en ny kampagne, som skal introducere amerikanerne for københavnske gadekøkkener, finere gastronomi og den københavnske livsstil, hvor lokale cykler og bader i havnen.

Derfor har destinationsselskabet nu hvervet Danmarks internationale tennisstjerne, Caroline Wozniacki, der netop har annonceret sit comeback til WTA Tour og US Open, til at være ansigtet på en ny marketingkampagne, der skal overbevise amerikanerne om, at netop København er det rigtige feriemål. Det skriver Wonderful Copenhagen i en pressemeddelelse.

Kampagnen består af en række videoer, hvor Caroline Wozniacki og hendes amerikanske mand, NBA-basketball-spilleren David Lee, bruger byen aktivt under sloganet ”How to Copenhagen with Caroline.”

Kampagnen går i luften i august i forbindelse med US Open.

Læs hele artiklen på turisme24.dk

Efter kritik: Ombygning af ikonisk hotel stoppet

Efter at arkitekter har udtalt hård kritik af en forestående facaderenovering af det ikoniske SAS-hotel i København, er ansøgningen nu trukket tilbage. Samtidig forsøger en forening nu at få bygningen fredet.

SF klar med ny vision for turisme i København

En ny turismeafgift, strategisk placering af destinationer i nye bydele og en begrænsning af fuldtids-udlejning via AirBnB er bare nogle af de forslag, som SF i København vil fremlægge i løbet af efteråret i Borgerrepræsentationen.

Log ind