Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I denne måned er der fuld gang i optagelserne af sæson 2 af TV2’s krimiserie Hvide Sande, skriver Turisme24.dk.

Da filmholdet i 2020 sidst lavede optagelser on location i Hvide Sande, lagde byen strande, havn, bymiljø, klitter, fyrtårn, vestenvind, sol og regn og ikke mindst hjælpsomme borgere til filmproduktionen.

De otte afsnit i første sæson trak nogle af TV 2’s højeste seertal, og serien er efterfølgende solgt til foreløbig 40 lande, oplyser Ringkøbing-Skjern Kommune i en pressemeddelelse.

Hos Destination Vesterhavet glæder man sig over, at filmholdet atter engang optager i regionen. For i serien ligger der også et turismepotentiale gemt, siger Peer H. Kristensen, direktør for Destination Vesterhavet.

”Der er ingen tvivl om, at da serien kørte i Danmark, der talte alle om Hvide Sande, og vi hørte også fra feriehusudlejere, at Hvide Sande var det mest søgte ord, når danskerne ville finde ud af, hvor de skulle på ferie det år,” fortæller han.

Læs hele historien på turisme24.dk (kræver login)

WoCo fremhæver egne resultater i opgørelse

Frigast-rapporten, som udkom tidligere på måneden, opfordrer politikerne til at fjerne statsstøtten til Wonderful Copenhagen. I en opgørelse gør destinationsselskabet nu status over sin egent værdi i 2023.

Log ind