Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mange mænd undrer sig over, hvad kvinder laver, når de går sammen på toilettet. Svaret er ret enkelt. De tager billeder.

Hvor man før kunne klare sig med rene håndklæder og en god rengøring, skal toiletter og badeværelser i højere grad skille sig ud. Det skal være noget, man taler om, skriver Berlingske.

Eller som Jeppe Møller-Herskind, kommerciel direktør hos HORESTA, siger:
”Et af vores medlemmer fortalte om et enkelt foto på Instagram, der betød, at der blev udsolgt den følgende weekend. Så selvfølgelig er tilstedeværelsen på de sociale medier noget, som hotel- og restaurationsbranchen tænker i.” 

Udviklingen influerer også på arkitekternes arbejde, fortæller Katrine Goldstein, der er managing director hos Norm Architechts.

”Folk forventer en oplevelse, når de går ud, og det kan man nemt skrue op for på toilettet. Både fordi det er et adskilt rum, og fordi folk ofte går derud alene”.

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind