Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HimmerLand er klar med en god nyhed til de bowlingglade gæster, der elsker spareribs og burgere. Efter 19 uger med totalrenovering, har HimmerLand nemlig åbnet Larsens Sportsbar & Bistro, fremgår det af en pressemeddelelse.
”Larsens bliver et sted for hele familien, som har mulighed for at lave sjove aktiviteter og slappe af, se sport eller bowle,” siger restaurantchef Trine Kjær Nielsen.
Med åbningen af Larsens Sportsbar & Bistro går HimmerLand fra to til tre restauranter. Det er noget, som Director of Food & Beverage, Daniel Ditman Pedersen, glæder sig over.
”Det er en naturlig del af vores rejse om at blive et resort, at vi også favner endnu bredere rent gastronomisk. Det kan være man har lyst til prisvindende fine dining den ene aften, men så dagen efter hellere vil have spareribs og bowle og indimellem en 3-retters i vores hotelrestaurant Hul 19 – nu kan vi tilbyde noget i alle kategorier,” siger Daniel Ditman Pedersen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA kræver registrering af Airbnb-udlejere
11-02-2025
-
Nyt afsnit af HORESTA Lounge
10-02-2025
-
Kalder du det for depositum eller reservationsgebyr?
11-02-2025
PRESSEKLIP
-
Industriforlig baner vej for øvrige overenskomster
11-02-2025
-
Bankernes skepsis bremser nye restauranter
11-02-2025
-
Bar vil gøre nattelivet billigere i København
11-02-2025
-
Madværkstedet København sætter fokus på grøn omstilling
11-02-2025
-
HORESTA: Danske hoteller sætter overnatningsrekord i 2024
11-02-2025
-
58 mio. kr. til nye turismeprojekter
11-02-2025
-
Ny General Manager for Hobo Hotel Copenhagen
11-02-2025
-
Hotel Benniksgaard bliver til Sivgaarden Boutique Hotel
11-02-2025
-
Hotel Vinderup er sat til salg
11-02-2025