Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bella Operation A/S kom ud af 2022 med et underskud på 13,6 millioner kroner. Bella Operation driver Bella Center Copenhagen og Bella Arena samt de store hoteller Copenhagen Marriott, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Første kvartal af 2022 bar præg af fortsatte COVID-19-restriktioner, men den efterfølgende genåbning af landet betød, at aktiviteten steg kraftigt i andet kvartal af 2022.

I maj og juni kunne afholdelsen af konferencer, der var blevet udskudt under pandemien også genoptages, skriver Turisme24.dk.

Mens 2022 så en vækst i antallet af gæster på Bella Operations hoteller, bærer resultatet dog præg af de prisstigninger på råvarer og energi, som coronakrisen og Ukraine-krigen har ført med sig.

Derudover påpeger ledelsen, at gæster som følge af den økonomiske situation blev mere påpasselige med deres økonomiske beslutninger, hvilket lagde en dæmper på væksten, som 2022 ellers startede med.

Læs hele historien på turisme24.dk (kræver login)

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind