Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De sidste fire år har Color Hotel Skagen haft den store tegnebog fremme og kastet i alt 17 millioner i en større modernisering, og noget kunne tyde på, at det har givet pote.

Hotellet har netop offentliggjort regnskab for 2022. Her landede overskuddet efter skat på 6,5 millioner kroner.

En markant fremgang i forhold til året før, hvor blandt andet coronanedlukninger spændte ben og resulterede i et beskedent overskud på lidt under en million kroner.

”2022 var et rigtig godt år med mange gæster og en rigtig høj belægning. Mange af dem var gengangere”, siger Rikke Gandrup, der har været hoteldirektør i 15 år.

Moderniseringen, der har været i gang siden 2018, omfatter blandt andet nye møbler i 24 ferielejligheder og i selskabslokalerne, opgradering af suiterne med spabade og nyt inventar på badeværelserne samt flere siddepladser i restauranten.

Senest har hotellet opført et nyt fitnessområde, ombygget køkkenet og renoveret personalefaciliteterne.

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind