Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Først pandemi, så krig, så inflation. Kriserne har de seneste år stået i kø og kastet uro og udfordringer efter den danske restaurantbranche. Det har Fødevarewatch.dk talt med adm. direktør i Bones, Jan Vinther Laursen, om.
Jan Vinther Laursen fortæller, at det generelt i og efter krisetider er nødvendigt med en bedre indtjening for at sikre den ro, et langsigtet fokus fordrer. Samtidig er blandt andet energipriserne fortsat høje, mens fødevarepriserne stiger. Alt sammen elementer, der peger mod kort planlægningshorisont og løbende justering i et konkurrencepræget marked.
Bones-direktøren oplever derudover, at forbrugerne gerne bruger penge og fastholder deres forbrug på oplevelser og forkælelse i dagligdagen i form af hotel- og restaurantbesøg - og i modsætning til historiske kriseperioder - tror, det er en tendens, der fortsætter.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt klimaregnskab fra VisitDenmark viser turismens CO2-aftryk
22-10-2024
-
Tuborgfondet støtter unge madentreprenører med 3,8 mio. kr.
22-10-2024
-
Ny fond skal booste investeringer i kystturismen
22-10-2024
-
Regeringen satser på bæredygtig vækst i turismen frem mod 2030
22-10-2024
-
Regeringen vil booste turismen ved at ændre lukkelov
22-10-2024
-
Unge trækker besøgstallene op i restaurationsbranchen
22-10-2024
-
Minister afviser turistskat og bekymringer om overturisme i København
22-10-2024