Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Først pandemi, så krig, så inflation. Kriserne har de seneste år stået i kø og kastet uro og udfordringer efter den danske restaurantbranche. Det har Fødevarewatch.dk talt med adm. direktør i Bones, Jan Vinther Laursen, om.
Jan Vinther Laursen fortæller, at det generelt i og efter krisetider er nødvendigt med en bedre indtjening for at sikre den ro, et langsigtet fokus fordrer. Samtidig er blandt andet energipriserne fortsat høje, mens fødevarepriserne stiger. Alt sammen elementer, der peger mod kort planlægningshorisont og løbende justering i et konkurrencepræget marked.
Bones-direktøren oplever derudover, at forbrugerne gerne bruger penge og fastholder deres forbrug på oplevelser og forkælelse i dagligdagen i form af hotel- og restaurantbesøg - og i modsætning til historiske kriseperioder - tror, det er en tendens, der fortsætter.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025