Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Først pandemi, så krig, så inflation. Kriserne har de seneste år stået i kø og kastet uro og udfordringer efter den danske restaurantbranche. Det har Fødevarewatch.dk talt med adm. direktør i Bones, Jan Vinther Laursen, om.
Jan Vinther Laursen fortæller, at det generelt i og efter krisetider er nødvendigt med en bedre indtjening for at sikre den ro, et langsigtet fokus fordrer. Samtidig er blandt andet energipriserne fortsat høje, mens fødevarepriserne stiger. Alt sammen elementer, der peger mod kort planlægningshorisont og løbende justering i et konkurrencepræget marked.
Bones-direktøren oplever derudover, at forbrugerne gerne bruger penge og fastholder deres forbrug på oplevelser og forkælelse i dagligdagen i form af hotel- og restaurantbesøg - og i modsætning til historiske kriseperioder - tror, det er en tendens, der fortsætter.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA lancerer ny kampagne forud for julefrokostsæsonen
27-11-2023
-
Snart tvinges Airbnb til at dele data med myndighederne
27-11-2023
-
Et hit blandt unge: Stod i kø i regnen da McDonald's i Farum slog dørene op
27-11-2023
-
Destination Vesterhavet lander ny direktør fra attraktionsbranchen
27-11-2023
-
Præsident for luksusbrand deler tendenser og udfordringer
27-11-2023
-
Kommune vil have strategi for autocampere
27-11-2023