Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Noma har i to årtier inspireret de danske stjernekokke til at knokle i døgndrift med en pincet i hånden og perfektion i hovedet. Nu kan Danmarks mest anerkendte spisested meget vel komme til at kickstarte en bevægelse hen imod et mere enkelt udtryk, arbejdsvenligt miljø og bæredygtigt setup, skriver Finans.dk.
HORESTA mener, at det også er en politisk opgave at hjælpe spisestederne, hvis Danmark fortsat vil være i verdenseliten og tiltrække tusindvis af turister med en Michelinguide i kufferten.
”Rammevilkårene kræver politisk opmærksomhed. Vi er nødt til at kigge på moms, skatter og afgifter, hvis vi gerne vil forblive i den absolutte elite,” forklarer Pia E. Voss, adm. direktør for HORESTA.
Det ønske er De Konservative åbne over for, hvis ændringen af vilkårene vel at mærke kommer alle dele af branchen til gode, siger erhvervsordfører Mona Juul (K).
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt klimaregnskab fra VisitDenmark viser turismens CO2-aftryk
22-10-2024
-
Tuborgfondet støtter unge madentreprenører med 3,8 mio. kr.
22-10-2024
-
Ny fond skal booste investeringer i kystturismen
22-10-2024
-
Regeringen satser på bæredygtig vækst i turismen frem mod 2030
22-10-2024
-
Regeringen vil booste turismen ved at ændre lukkelov
22-10-2024
-
Unge trækker besøgstallene op i restaurationsbranchen
22-10-2024
-
Minister afviser turistskat og bekymringer om overturisme i København
22-10-2024