Skæbnetimen nærmer sig for det tidligere Hornbæk Hospital, som lige nu er sat til salg af statens ejendomsselskab Freja. For den 31. januar udløber budrunden og dermed fristen for at smide et bud på den 5.442 kvadratmeter store bygning, som rejser sig midt i Hornbæk blot et stenkast væk fra Hornbæk strand og det blå vand, skriver Turistmonitor.

Kravet til en kommende køber og investor er, at der skal indrettes hotel i bygningen, og alt tyder på, at der bliver flere bud at vælge imellem, når køberen skal findes.

”Vi har oplevet en stor interesse fra mange forskellige investorer,” siger Thomas Endelt Andersen, kommunikationskonsulent i Freja Ejendomme, som ikke kan komme nærmere ind på detaljerne omkring de interesserede købere.

Læs hele historien her.

Se også

Bæredygtighed vinder indpas i hotelbranchen

Guldsmeden Hotels nyeste hotel på Bryggen i København blev virksomhed nummer 200 til at opnå bæredygtighedscertificeringen Green Key, som er blandt verdens førende certificeringer for bæredygtighed i hotelindustrien, skriver Børsen.

Ny direktør til Alsik Hotel & Spa

Den 1. marts 2023 starter Jesper Bach Larsen som ny direktør på Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Der er tale om en erfaren hotelmand med 22 års erfaring fra Hilton hoteller på en stribevis af internationale destinationer, heriblandt Shanghai, Tokyo og Da Nang. Jesper Bach Larsen kommer til Alsik fra en stilling som direktør på et Hilton luksusresort i Bali, Jumana Bali Ungasan Resort, hvor han har været siden december 2021.

Log ind