Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den traditionsrige jobmesse for sæsonarbejdere i Billund foregik lørdag for første gang i samarbejde mellem Legoland, Lego House, Lalandia og Wow Park - med stor interesse fra fremmødte. I fem timer var der proppet med folk i Billund, der ville tale sig til et job som prinsesse, Play Agent, livredder eller legeinstruktør, skriver TV Syd.

De og mange andre jobfunktioner var nemlig på højkant til fælles jobmesse i Billund Idrætscenter for sæsonarbejde i Legoland, Lego House, Lalandia Billund eller Wow Park.

”Vi har ikke de konkrete besøgstal endnu, men vi er på vej mod 1.000 besøgende,” siger Claus Jeppesen, der er HR Director i Legoland Billund og fortæller at der stadig er godt gang i den en time før lukketid.

Forlystelsesparken alene søger cirka 600 nye medarbejdere til den kommende sæson, der starter 1. april, og det gælder både rengøring i både park og på hotel, at stå ved forlystelserne, servicere sultne gæster og mange andre typer jobs, der skal få parken til at køre rundt.

Læs hele historien her.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind