For omkring 30 år siden tiltrådte ægteparret Jens og Ulrikka Worsøe som forpagtere af det dengang helt nybyggede Kalundborg Vandrerhjem, som er ejet af Kalundborg Kommune. I sommers sendte de med stort vemod deres opsigelse, hvilket betyder, at deres sidste dag er 1. juli 2023, skriver Sn.dk.

”Det har været sindssygt spændende, og det har været svært for os skulle sige stop,” siger Jens Worsøe, som er 70 år, mens Ulrikka Worsøe er 65 år.

Da de blev forpagtere af Kalundborg Vandrerhjem, ønskede de at blive en integreret del af lokalsamfundet, og det synes de også, at de er lykkedes med i stor stil med blandt andet de populære langbordsspisninger, møder, foredrag og generalforsamlinger. Kalundborg Vandrerhjem har omkring 11.000-13.000 overnatninger om året, og det er blandt andet lejrskoler, svømmeklubber, cykelgrupper, karate- og fægteforbund, kor og mange andre.

Læs hele historien her.

Hoteller vil være grønne

Flere og flere hoteller i hele landet stræber efter at blive grønne og bæredygtige – og Kalundborg er ingen undtagelse, skriver NordVestNyt.

Gammel kro lukker

Smakkerup Kro uden for Kalundborg har haft sin sidste servering under de nuværende ejere. Det skriver sn.dk.

Lille sjællandsk hotel fordobler kapacitet

Gaardhotellet på Kærbyvej i Kalundborg kan nu tilbyde endnu mere luksus til sine erhvervsgæster, efter at indehaver Charlotte Junge det seneste år, har renoveret og udvidet med syv nye værelser og en café, skriver SN.dk.

Log ind