En ny sæson står for døren i det nordjyske feriecenter Skallerup Seaside Resort, og det betyder at forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang. Det indebærer igen i år investeringer i yderligere opgraderinger af feriecenteret samt åbningen af det udvidede vand- og spaområde, skriver Turisme.nu.

I sommeren 2022 begyndte feriecenteret således deres hidtil mest omfattende projekt med en udvidelse og renovering af feriecenterets vandland og spaafdeling, og det er dermed 2023-sæsonens store nyhed, når det efter planen står færdigt umiddelbart inden højsæsonen.

“Vores hidtil største investering er det spritnye vandland og en opgradering af vores knap 1.400 kvadratmeter store spaafdeling,” siger Jørgen Høll, direktør i Skallerup Seaside Resort i en pressemeddelelse.

Læs hele historien her.

DGI-bygning solgt til VINGSTED hotel & konferencecenter

I 1993 fik DGI opført en bygning Vejle og har siden benyttet den som landskontor. DGI har ønsket at sælge bygningen i forbindelse med planerne om at flytte tættere på byens centrum og offentlig transport, og nu er en købsaftale faldet på plads. Det bliver naboen, VINGSTED hotel & konferencecenter, der overtager DGI’s bygning.

Joe & The Juice vil hente 600 millioner til ny vækst

Juice-kæden Joe & The Juice, der har omkring 320 butikker verden over, er i gang med at hente en massiv pengeindsprøjtning på op mod 600 mio. kr., der værdisætter virksomheden til 5,1 mia. kr., skriver Finans.dk på baggrund af dokumenter, der er indsendt fra Joe & The Juices bestyrelse til de amerikanske myndigheder.

Ruths Hotel vil investere tocifret millionbeløb - og det går ikke til kunderne

Det er nok næppe noget, der direkte kan mærkes på tallerknerne i gourmetrestauranten det kendte Ruths Hotel i Gl. Skagen - men alligevel kan en helt ny økonomisk satsning få stor effekt på mulighederne for at drive det eksklusive hotel. Det fastslår i hvert fald den administrerende direktør Tom Boye overfor Nordjyske.

Log ind