Arbejdet med at slanke den danske erhvervsstøtte er genoptaget. Det bekræfter Erhvervsministeriet overfor Turistmonitor. Det betyder med andre ord, at en ekspertgruppe med Christian Frigast i spidsen har genoptaget arbejdet med omlægge, skære og sanere det danske erhvervsstøttesystem.

Efter valget blev opgaven omformuleret i regeringsgrundlaget, så den nu helt konkret lyder på at skære erhvervsstøtten med to milliarder kroner og gennem omlægning af støttesystemet sikre oprettelse af 4000 nye job. Tidligere var der lagt op til, at erhvervsstøtten skulle skæres med 3,5 milliarder kroner.

Omlægningen af erhvervsstøtten bliver fulgt med stor opmærksomhed fra turismeindustriens side, da erhvervsstøtten udgør en væsentlig del af det økonomiske fundament for blandt andet VisitDenmark samt en stor del af de projekter og organisationer, som i dag driver turismeudviklingen i Danmark.

Læs hele historien her.

VisitDenmark lancerer hidtil største brandingkampagne

Den nye kampagne spiller på modsætningerne mellem den positive og den mindre positive ferie og bliver et afsæt til flere kommende kampagner, der især skal fortælle om den positive ferie - nemlig den i Danmark.

Log ind