Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det kaster rigtig meget opmærksomhed af sig, når en dansker indtager øverste trin på podiet ved Bocuse d’Or, fortæller Pia E. Voss, HORESTAs adm. direktør, til DR P4 Kbh.
”Bocuse d’Or er jo et udstillingsvindue for dansk gastronomi, og når vi nu for tredje gang tager guld med hjem, så må man sige, at vi ligger i den allerøverste liga i verdensgastronomien. Så det er noget, der giver et kæmpe løft,” fortæller hun.
Hun understreger, at Brian Mark Hansens bedrift vil inspirere rigtig mange. Pia E. Voss er heller ikke i tvivl om, at bedriften vil skabe ringe i vandet, så ikke kun Søllerød Kro, hvor Brian Mark Hansen arbejder, men hele restaurantscenen får glæde og gavn af de turister, som søger mod Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024