Det kaster rigtig meget opmærksomhed af sig, når en dansker indtager øverste trin på podiet ved Bocuse d’Or, fortæller Pia E. Voss, HORESTAs adm. direktør, til DR P4 Kbh.

”Bocuse d’Or er jo et udstillingsvindue for dansk gastronomi, og når vi nu for tredje gang tager guld med hjem, så må man sige, at vi ligger i den allerøverste liga i verdensgastronomien. Så det er noget, der giver et kæmpe løft,” fortæller hun.

Hun understreger, at Brian Mark Hansens bedrift vil inspirere rigtig mange. Pia E. Voss er heller ikke i tvivl om, at bedriften vil skabe ringe i vandet, så ikke kun Søllerød Kro, hvor Brian Mark Hansen arbejder, men hele restaurantscenen får glæde og gavn af de turister, som søger mod Danmark.

Hør indslaget efter 17:30 her.

Dansk stjernekok død

Den danske kok Kim Rossen er død i en alder af 49 år. Han var kendt som medskaberen af Michelin-restauranten Relæ og pizzariet Bæst. Derudover var han også mentor for Rene Redzepi, som står bag NOMA, skriver Newsbreak.dk.

Log ind