Det kaster rigtig meget opmærksomhed af sig, når en dansker indtager øverste trin på podiet ved Bocuse d’Or, fortæller Pia E. Voss, HORESTAs adm. direktør, til DR P4 Kbh.
”Bocuse d’Or er jo et udstillingsvindue for dansk gastronomi, og når vi nu for tredje gang tager guld med hjem, så må man sige, at vi ligger i den allerøverste liga i verdensgastronomien. Så det er noget, der giver et kæmpe løft,” fortæller hun.
Hun understreger, at Brian Mark Hansens bedrift vil inspirere rigtig mange. Pia E. Voss er heller ikke i tvivl om, at bedriften vil skabe ringe i vandet, så ikke kun Søllerød Kro, hvor Brian Mark Hansen arbejder, men hele restaurantscenen får glæde og gavn af de turister, som søger mod Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hoteller higede efter januar-efterspørgsel
31-01-2023
PRESSEKLIP
-
Dansk stjernekok død
31-01-2023
-
Regeringen vil afsætte 2,3 milliarder kroner til ny inflationspakke
31-01-2023
-
Stor restaurantkæde udvider bestyrelsen
31-01-2023
-
Nicolaj Møller har solgt sit dyre ur og sine smykker: Nu løfter topkokken sløret for sit nye projekt
31-01-2023
-
Anker Jørgensen, Ritt Bjerregaard og Kim Larsen kom her. Nu bliver køkkenchefen smidt ud af Danmark
31-01-2023
-
Spreder sig uden for Danmark: La Cabra henter penge og udvider i tre lande
31-01-2023
-
Ekspertgruppe tilbage i arbejdstøjet: Nu skal der findes milliarder på erhvervsstøtten
31-01-2023
-
Økonomer: Store bededag afskaffes i blinde
31-01-2023