Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

750 nye medarbejdere. Det er, hvad de fire store turistattraktioner i Billund er på udkig efter til den kommende sæson, og de har i år for første gang valgt at slå pjalterne sammen for at finde de mange nye ansatte, skriver VejleAmtsFolkeblad.dk.

Lørdag den 21. januar inviterer de til jobmesse, så uanset om man søger job i Legoland, Lalandia, Lego House eller i Wow Park - eller flere af stederne - foregår det til den samme messe.

”Vi glæder os rigtig meget til jobmessen, som vi holder sammen for allerførste gang. Det gør vi først og fremmest for at gøre det så nemt som muligt for dem, der gerne vil arbejde i en af vores fantastiske turistattraktioner, så de kan nøjes med at komme til Billund én gang for at høre om de mange spændende muligheder,” fortæller Claus Jeppesen, der er HR-chef i Legoland, ifølge en pressemeddelelse.

Læs hele historien her.

Jesperhus henter ny direktør med erfaring fra LEGOLAND

Jesperhus Feriepark, der er børnefamiliernes foretrukne danske feriested, har ansat Henrik Munksgaard som ny direktør fra den 1. juni 2024. Han kommer fra en stilling som COO i MCH i Herning og har blandt andet arbejdet som Park Operations Director i ni år i LEGOLAND i Billund.

Log ind