Amerikanerne er for alvor ved at få rejselysten igen efter corona. Og selvom USA også er påvirket af inflation og energikrise, så er det i mindre omfang end i Europa. Sådan lyder budskaberne fra Dennis Englund, VisitDenmarks markedschef i USA, i et markedsindblik, som VisitDenmark netop har offentliggjort og sendt ud i branchen, skriver Turistmonitor.

Her oplyser markedschefen også, at Danmark helt generelt står rigtig stærkt i mange amerikaneres bevidsthed.

”Vi går efter voksne amerikanere, der rejser uden børn, og som bor i de store byer på den amerikanske vestkyst eller østkyst. De har et højt indkomstniveau og typisk også en lang uddannelse. De prioriterer at rejse og de har også råd til at prioritere det. Så på nuværende tidspunkt er der ikke noget der tyder på, at inflationen stopper deres rejselyst,” lyder det fra Dennis Englund i markedsanalysen.

Læs hele historien her.

Generation Z vil hellere betale for oplevelser

Personer i Generation Z er potentielt interessante for rejsebranchen, da de prioriterer oplevelser højere end ejendele. Aldersgruppen ventes at udgøre 40 procent af forbrugerne i USA i 2030.

Tivoli sætter omsætningsrekord

Efter et dårligt år i 2021 kom Tivoli ud af 2022 med et overskud. I øjeblikket er op mod 100 håndværkere ved at gøre haven klar til åbning inden påske.

Brug af teledata skal fremme turismen

Brugen af teledata til at kortlægge turisters færden skal gøre det lettere at markedsføre turistdestinationerne de rigtige steder på det rigtige tidspunkt.

Log ind