Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michelin-stjerner, slotskøkkener og fancy københavnerrestauranter. Tue og Louise Olsson har lavet mad de fineste steder. Men nu har de sagt deres job på Dragsholm Slot op for at blive forpagtere af Vallekilde-Hørve Kultur-og Fritidscenters cafeteria, skriver Sjællandske.
Her vil de leve deres drøm ud om at lave god mad til alle.
”Selvom det er et gammelt og slidt køkken, så har det, hvad vi skal bruge, og vi kan sagtens lave fantastisk mad herfra,” siger Tue Olsson.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025