Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Rasmus Andersen ved godt, at han risikerer at blive upopulær ved at sige det. Men i hans 12 år i restaurationsbranchen er der særligt én kundegruppe, som gang på gang har irriteret ham. Nemlig de studerende, skriver TV2.dk.

At mange studerende foretrækker at sidde på caféer og studere, mærker de også hos kæden Espresso House. Det er særligt på deres kaffebarer, som er tæt på skoler og universiteter, og i de perioder, hvor der skrives større opgaver på skolerne.

”Nogle steder er det et problem, at der sidder otte mand i to sofagrupper og kun har drukket gratis vand fra vandhanen i caféen. Det er ikke rentabelt for os,” siger Sabrina Jæger, administrerende direktør i kaffebarkæden.

Læs hele historien her.

Fritidsjob giver muligheder

Josefine Boelt Bruhn og Vincent Lundemose begyndte begge i et fritidsjob i Espresso House ved siden af deres skole og har sidenhen arbejdet sig op og udnyttet de mange muligheder for karriere, som kaffekæden tilbyder.

Blog: Fra traditionelle madpakker til sunde valg og sociale oplevelser

Danskernes frokostvaner er under forandring. Den traditionelle madpakke er blevet udfordret af nye alternativer. Samtidigt vælger flere at spise deres frokost foran skærmen, eller dropper helt frokosten. Den udvikling risikerer at påvirke danskerne sundhed, både mentalt og fysisk, skriver Mads Holmgaard, der er Country Manager i Espresso House Danmark, i dette blogindlæg

Log ind