Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Rasmus Andersen ved godt, at han risikerer at blive upopulær ved at sige det. Men i hans 12 år i restaurationsbranchen er der særligt én kundegruppe, som gang på gang har irriteret ham. Nemlig de studerende, skriver TV2.dk.

At mange studerende foretrækker at sidde på caféer og studere, mærker de også hos kæden Espresso House. Det er særligt på deres kaffebarer, som er tæt på skoler og universiteter, og i de perioder, hvor der skrives større opgaver på skolerne.

”Nogle steder er det et problem, at der sidder otte mand i to sofagrupper og kun har drukket gratis vand fra vandhanen i caféen. Det er ikke rentabelt for os,” siger Sabrina Jæger, administrerende direktør i kaffebarkæden.

Læs hele historien her.

Blog: Det kræver en større omstilling af industrien at håndtere klimaudfordringerne

Espresso House’s direktør, Sabrina Jæger, skriver i denne blog, at der er brug for en større omstilling i hele industrien, hvis man for alvor vil komme klimaudfordringerne til livs. Blandt andet er det afgørende, at virksomheder reducerer deres plastikforbrug og omstiller sig til mere bæredygtig, plantebaseret produktion. Noget, som kæden selv er lykkedes med.

Log ind