Den 1. marts 2023 starter Jesper Bach Larsen som ny direktør på Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Der er tale om en erfaren hotelmand med 22 års erfaring fra Hilton hoteller på en stribevis af internationale destinationer, heriblandt Shanghai, Tokyo og Da Nang. Jesper Bach Larsen kommer til Alsik fra en stilling som direktør på et Hilton luksusresort i Bali, Jumana Bali Ungasan Resort, hvor han har været siden december 2021.

Med ansættelsen på Alsik vender Jesper Bach Larsen tilbage til Danmark for at bosætte sig i Sønderborg sammen med sin kæreste.

På Steigenberger Alsik Hotel & Spa overtager Jesper Bach Larsen direktørposten fra John Ankjær, der siden september 2019 har fungeret som hoteldirektør på en konsulentkontrakt. John Ankjær kom til Alsik kort tid efter åbningen, og har været direktør i en turbulent markedsperiode på 3,5 år, hvor det helt nystartede hotel bl.a. måtte lukke ned ad flere omgange pga. corona.

Til trods for de hårde odds, har John Ankjær sammen med et stærkt medarbejderteam medvirket til at skabe en sikker drift for hotel og spa, som i dag er et anerkendt hotel med god etablering i markedet, en høj kendskabsgrad, gæsteanmeldelser på et højt niveau samt en belægningsprocent blandt de bedste hoteller i Danmark. Dermed vurderes tiden at være moden til, at en ny direktør kan tage over. Bitten & Mads Clausens Fond som står bag hotellet, er meget tilfredse med valget af den nye direktør.

Alsik Hotel & Spa er for Bitten & Mads Clausens Fond en investering med stor betydning i forhold til at skabe synlighed og attraktivitet for Sønderborg. Vi gør os umage med alt der vedrører Alsik, og det er vigtigt for os at vi med Jesper Bach Larsen har fundet en direktør, som dels har dansk oprindelse og dels stor international erfaring fra hoteller af høj kvalitet. Netop de parametre har været helt centrale at få kombineret i vores valg af ny direktør til Alsik.

Læs hele historien her.

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind