Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De kolde kontanter er en varm kartoffel. I hvert fald når det handler om erhvervslivets pligt til at modtage dem. Debatten om retten til at sige nej til kontanter har raset længe, og nu presser også forlystelsesparker og koncertsteder på for at få blødt op omkring den lovgivning, der forpligter alle salgssteder til at tage imod kontanter, skriver Turistmonitor.dk.

Netop fleksibilitet i betalingsmåder er et nøgleord for både oplevelsesparken Jesperhus og Fårup Sommerland, som begge bakker op om at bløde reglerne for kontantbetaling op.

”Når vi etablerer en lille bod, der eksempelvis sælger en kop kaffe eller souvenirs, så vil vi gerne have mulighed for kun at benytte mobilbetaling eller kort. Der er et forholdsvist stort system, der skal i gang, når vi skal sætte kontantbetaling omkring et midlertidigt salgssted,” siger Niels Jørgen Jensen, adm. direktør i Fårup Sommerland.

Læs hele historien her.

Ny fynsk forlystelsespark er åbnet

I 16 år stod det tidligere Fun Park Fyn forladt. Nu er det åbent igen og der er nok gæster til, at direktøren nu lægger planer om at udvide det nye Fyns Sommerland.

Log ind