Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det bornholmske kokkemakkerpar Daniel Kruse og Troels Madsen overtager driften af restauranten på Melsted Badehotel til den kommende sæson. Forpagtningsaftalen for restauranten blev onsdag skrevet under af de to kokke, hoteldirektør Eline Halborg-Bendtsen og hotelchef Ajaja Kofoed-Nørgaard, skriver Tidende.dk.

”Da vi overtog hotellet i 2021, var Daniel og Troels de første, jeg ringede til vedrørende restaurantdriften i 2022. På det tidspunkt var de ikke interesserede, hvilket jeg jo ikke kunne forstå. Men jeg ringede igen, og nu var deres situation sådan, at de heldigvis kunne se mulighederne i det,” siger Eline Halborg-Bendtsen.

Daniel Kruse og Troels Madsen har i de senere år drevet to restauranter sammen – Restaurant Molen i Nexø og Det Røde Pakhus i Rønne. Men det bliver dog ikke sådan, at de fremover skal drive tre restauranter. De to kokke har nemlig opsagt lokalerne på Nexø Havn, hvor de har drevet Restaurant Molen i snart ni år.

Læs hele historien her.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind