Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Tre århusianske iværksættere har skabt søgemaskinen Eventbutler.dk, som har til hensigt at bliv møde- og eventbranchens svar på Airbnb. Virksomheden vil hjælpe private danskere og virksomheder i alle størrelser, når de skal finde og booke bl.a. bryllupper, julefrokoster, mødelokaler og større konferencer, skriver Avisen.dk.

EventButler er en online bookingservice, som giver brugerne et overblik over steder for afholdelse af selskaber, møder og større events. Visionen er at give danskerne samme brugeroplevelse som platforme som booking.com og Just-Eat, når man skal finde rammerne for brylluppet, en barnedåb, en fødselsdagsfejring eller på arbejdspladsen en julefrokost, en konference eller et møde.

Virksomheden lancerede den første version af deres platform 1. januar 2020, og det betød en noget anderledes start for virksomheden, end de to stiftere Jesper og Kenneth havde forventet. Coronanedlukningen af Danmark i marts 2020 tvang de to til at gentænke deres planer for virksomheden, og det resulterede i en endnu større satsning i det de begge opsagde deres faste stillinger for at gå all-in med deres virksomhed.

Læs hele historien her.

Log ind