Accor fejrede i går åbningen af ibis Styles Copenhagen Ørestad sammen med partneren Borealis Hotel Group. Hotellet har 186 værelser.

Som det første ibis Styles-hotel i Norden markerer hotellet kædens entre på markedet for det designdrevne prisvenlige mærke.

Louise Adolph, som er en del af Borealis Hotel Group og general manager på ibis Styles Copenhagen Ørestad fortæller:

“Vi er begejstrede for at åbne ibis Styles Copenhagen i Ørestad og bringe ibis Styles-mærket til Norden. Par, familier, solorejsende og forretningsgæster kan forvente et ophold, der samler natur, kultur og den spændende by København til en god pris med nogle lækre detaljer og en afslappet atmosfære. Vi kan ikke vente med at byde dem velkommen."

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind