Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Selv om omsætningen i det danske hotel- og restauranterhverv aldrig har været højere, betyder det ikke, at det er blevet nemmere at drive restaurant i Danmark, skriver Fødevarewatch.

Således lyder budskabet fra brancheorganisationen Horesta oven på offentliggørelsen af hotellernes og restauranternes omsætning for 2022. Ifølge Danmark Statistik steg omsætningen på de danske hoteller i 2022 med 12 pct. sammenlignet med 2019, mens stigningen for restauranterne lød på 21 pct. 

”Det er jo fantastisk, at danskerne har prioriteret de gode oplevelser i et år, hvor deres købekraft ellers er blevet svækket. Forbrugerne har uden tvivl skullet foretage både til- og fravalg, hvad angår husholdningsbudgettet, og der er vi selvfølgelig glade for, at de har set en stor værdi i at tage på restaurant og hotel med familie og venner,” udtaler Jeppe Møller-Herskind, der er kommerciel direktør i Horesta. 

Læs hele historien her

Hotel Insights 2025: Deltag og få tendenser, tal og nye perspektiver

HORESTA inviterer hotelbranchen til anden udgave af Hotel Insights i 2025. Her kan du som deltager få de nyeste markedsdata, tendenser og analyser, der sætter scenen for branchens udvikling. Arrangementerne finder sted i København den 24. november og i Vejle den 8. december.

Small Danish Hotels-formand fylder 60 år

Formand for Small Danish Hotels, Finn Steffensen markerer i denne uge sin 60-års fødselsdag. Han har styret hotelkæden gennem krise og ind i nye samarbejder. Også på Nymindegab Kro har han sat sit aftryk – og overladt roret til næste generation.

Log ind