På trods af energikrise, højere rente og inflation har hotel- og restaurantbranchen kunne klare sig fint igennem 2022, og ifølge kommerciel direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, er der stadig en efterspørgsel på arbejdskraft, skriver Børsen.
“Branchen har kunnet klare sig gennem de forskellige udfordringer sidste år, og kundernes appetit for hotel- og restaurantbesøg er ikke slukket. Derfor har vi stadigvæk brug for arbejdskraft, især indenfor kokkefaget,” siger han og fortsætter:
“Kvalificeret arbejdskraft er noget, vi har været udfordret på og stadig er udfordret på, og det er ikke til at finde i Danmark. Derfor ser flere af vores medlemmer sig nødsaget til at efterspørge udenlandsk arbejdskraft.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pizzakæden Gorm's går konkurs
21-03-2023
-
Rekordmange kunder til Møde & Eventmessen
21-03-2023
-
Lokalpolitikere spiser og overnatter uden for byen
21-03-2023
-
International kæde vil åbne hoteller på stribe
21-03-2023
-
Ny teknologi kan være på vej til hoteller
21-03-2023