Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er selvfølgelig en kommunal opgave at sikre, at reglerne for drift af den lokale campingplads bliver overholdt, og at den i strid med reglerne ikke bliver brugt til at løse sociale problemer. Men sagen om Corona Camping bidrager desværre til at skabet forvrænget billede af campingerhvervet, skriver Martin Gertz Andersen, sekretariatschef, HORESTA Camping, på Turisme.nu.

”Uanset at vi har stor sympati for mennesker, som i øjeblikket har svært ved at skaffe penge til dagen og vejen, så er det ikke vores opgave at løse problemet. Campingerhvervet er et turismeprodukt – vel at mærke et turismeprodukt af høj standard. En standard, som vi kæmper for at udvikle og styrke, selv om lovgivningen gør det svært,” skriver han.

De danske campingpladser bidrog i 2022 med mere end 12 mio. overnatninger og udgør således et vigtigt element i en stærk, dansk turismeindustri. Værdien af campingpladserne i Danmark er således høj, og der er tale om et professionelt erhverv, hvor ejerne går på arbejde hver dag for at levere en god service til de ferierende gæster. Som campist bliver man derfor mødt med høj hygiejne og standard, der gør det trygt og sjovt at være campist, skriver Sekretariatschefen for HORESTA Camping.

Læs hele historien her.

HORESTA-formand raser mod nye pladser til autocampere

Det kan aldrig være en kommunal opgave at tilbyde gratis overnatning til turister, siger campingpladsejer – udvalgsformand ser sagen i sammenhæng med muligheden af at indføre kontrol af brugen af p-pladser til autocampere.

HORESTA: Forældede regler skader campingerhvervet

Med 12 millioner årlige overnatninger er campingerhvervet en af de største aktører inden for dansk overnatningsturisme, men det fulde potentiale bliver langt fra udnyttet, mener HORESTA Camping

Nordjysk campingplads har store udviklingsplaner

Et differentieret turismetilbud og beliggenhed er hovedfokus i en stor udviklingsplan, som en nordjysk campingplads barsler med. Et badehotel med op til 200 værelser er blot en af de mange overnatningsformer, som er på tale.

Log ind