Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I en hårdt presset branche må endnu en restaurant nu dreje nøglen om. Denne gang gælder det Fedet i Risskov, der eller har sørget for blandt andet klassiske franske brasserie- og bistroserveringer til sultne kunder, skriver Stiften.dk.
Ejeren Charlotte Pihlkjær Siebert, der startede restauranten med sin mand Carsten Siebert tilbage i 2013, har til RisskovLIV forklaret, hvorfor det er endt med en konkurs for Fedet.
”To år med corona efterfulgt af inflation og stigende priser har betydet, at vi har taget en beslutning om at lukke Restaurant Fedet. Vi overlevede corona, men vi kan mærke, at vores stamgæster holder mere på pengene, samtidig med at energipriser og indkøbspriser er steget. Det var en kamp, vi ikke gad kæmpe mere,” siger ejer Charlotte Pihlkjær Siebert til RisskovLIV.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025