Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Pindstrup Fonden har besluttet at sælge Bymose Hegn i Nordsjælland til Danske Hoteller A/S. Overtagelsen sker den 1. april 2023, og er betinget af Due Diligence senere på måneden.

Bymose Hegn blev etableret af Pindstrup Fonden som centrum for børn og unge med og uden handicap på Sjælland, men det har været svært for at finde den rigtige model for driften, skriver fonden i en pressemeddelelse.

”Pindstrup Fonden er ikke sat i verden for at drive et hotel, hvis ikke det har et almennyttigt formål, og det er vi ikke lykkedes med”, skriver fonden, der også driver Pindstrup Centret på Djurs og Brogaarden ved Middelfart.

Danske Hoteller A/S har 24 hoteller i hele Danmark.

”De har den viden, indsigt og erfaring, der skal til for at give Bymose Hegn succes. Vi har mødt nogle fantastiske ledere og medarbejdere. Vi kan dele fælles værdier, og de er ambitiøse. År for år har de skabt vækst og præsenterer meget flotte økonomiske resultater”, skriver Pindstrup Fonden.

Branchen er bedre end sit rygte

Mens hotel- restaurations- og turistbranchen har ry for at være et hårdt sted at arbejde, giver en ny undersøgelse et andet billede. Medarbejdertilfredsheden er stor.

Nyt hotel er en del af planen i megaprojekt

Planer om at realisere et storstilet, milliarddyrt projekt i Esbjerg er nu kommet tættere på realisering. Det store bygningsværk, tegnet af BIG, kommer efter planen til at indeholde et hotel.

Log ind