Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det skader turisterhvervets omdømme, når 80 mennesker har slået sig ulovligt ned på campingpladsen Corona Camping i Borup ved Køge, mener organisationen HORESTA Camping.

”Campingpladser i Danmark er et stærkt turismeprodukt - ikke et herberg for hjemløse. Uanset at vi har stor sympati for mennesker, som i øjeblikket har svært ved at skaffe penge til dagen og vejen”, siger Martin Gertz Andersen.

Brancheorganisationens holdning gør Susanne Palskov Farnø ked af det. Hun driver den omdiskuterede campingplads ved Køge sammen med partneren Michael Palskov Farnø.

”Jeg tror, der er plads til alle slags camping. Det er helt fair, de gerne vil beholde deres grønne græsplæner og pools, men vi gør noget andet, siger Susanne Palskov Farnø.

Hun gør opmærksom på, at Corona Camping ikke kun er for hjemløse.

”Det handler om en måde at leve på, og derfor har vi mennesker fra alle mulige samfundslag. Det er også bankfolk og revisorer, og langt de fleste beboere går på arbejde hver dag”, siger hun.

Læs hele historien her

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind