Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

På to skoler i forskellige dele af Danmark, hvor eleverne blandt andet kan uddanne sig til et fremtidigt arbejdsliv i hotel- og restaurationsbranchen, har man taget forskud på glæderne og modtaget en julegave allerede nogle dage inden, at kalenderen viser den 24. december. Det skriver Turisme24.dk.

Hotel- og restaurationsbranchens uddannelser tildeles samlet set 8,1 millioner kroner af puljen, da såvel College 360 i Silkeborg som FGU Fyn er at finde blandt de i alt 20 erhvervsskoler og 10 FGU-institutioner i hele landet, som har fået tilkendt en del af midlerne

Trods HORESTA glæder sig over, at der nu tilføres midler til de to skoler, er der dog fortsat en snert malurt i bægeret. Det fortæller Pia Svane, der er uddannelseschef i brancheorganisationen.

“Vi er selvfølgelig glade for Nordea-fondens initiativ og tildelinger, som er med til at løfte erhvervsuddannelsesområdet generelt. Men vi havde gerne set, at flere af midlerne var gået til vores uddannelser, som ofte bliver overset til fordel for de tekniske uddannelser”.

Læs hele historien på turisme24.dk

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind