Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Techgiganten Booking.com har skabt rystelser i danske overnatningsindustri det seneste halve år på grund af tekniske problemer og kaos omkring udbetalinger til værter på både hostels, vandrehjem og ikke mindst bed and breakfasts.

For Bella Hessellund har rystelserne ført til et styrt, og nu drejer hun nøglen om på sit bed and breakfast i Gedser og sælger bygningen med ni værelser og 21 senge.

”Jeg er simpelthen træt oven på det alt her. Men det handler også om, at det er rigtig svært at komme uden om Booking.com, hvis man skal drive en forretning med overnatning. Det orker jeg ærligt talt ikke,” siger Bella Hessellund til Turistmonitor.dk.

Læs hele historien på Turistmonitor.dk (kræver login)

Svindel i gang – pas på falske mails

Der bliver i øjeblikket sendt svindelmails ud, der ligner troværdige beskeder fra bl.a. booking.com. Vær derfor ekstra opmærksom på din indbakke så du undgår at lukke ubudne gæster ind.

Europa-Kommissionen tager Booking.com under lup

Booking.com kan snart blive tvunget til at ophæve prisklausuler. Det sker efter, at bookingplatformen har meddelt Kommissionen, at man muligvis opfylder kravene til at være underlagt en ny lov for techgiganter.

HORESTA presser på i EU

De store online bookingportaler med Booking.com i spidsen kan stadig lave prisklausuler med deres hotelkunder. Både HORESTA presser på for at få EU til at bremse bookingportalerne.

Log ind